گزارش جلسه دویست و ششم انجمن دانش آموختگان خرم آباد

ساخت وبلاگ

گزارش جلسه دویست و ششم انجمن دانش آموختگان خرم آباد

زمان : چهارشنبه 24 خردادماه

موضوع : چهارمین جشنواره خیریه غذا

نشست هفتگی انجمن دانش آموختگان خرم آباد ، عصر چهارشنبه بیست و چهارم خرداد ماه با مدیریت انوشیروان سپهوند برگزار شد . در این جلسه که با حضور پررنگ اعضای اصلی و میهمان انجمن همراه بود ، کلیات " چهارمین جشنواره خیریه غذا " مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اولین محور مطرح شده در این جلسه ، موضوع " تاریخ و مکان برگزاری جشنواره" بود که در این بخش اعضای حاضر به اظهار نظر پرداختند و در نهایت تصمیم گرفته شد از میان تاریخ های پیشنهادی " نیمه دوم مرداد الی هفته اول شهریور" ، دو روز پیاپی به جشنواره غذا در یکی از محل های " باغ گلستان و یا پارک کیو "  اختصاص داده شود که با توجه به عدم اجماع نظر حاضرین در مورد تاریخ قطعی فعالیت خیریه و مکان برگزاری آن ، تصمیم گیری در این خصوص به روزهای آینده موکول شد.

در ادامه موضوع " نحوه همکاری با " انجمن های متقاضی " و چگونگی جذب حامیان مالی" به بحث گذاشته شد. انوشیروان سپهوند با اشاره به تجربه جشنواره سال گذشته که با همکاری انجمن دانش آموختگان و چهار انجمن مردم نهاد شهر خرم آباد برگزار شد، عواید بیشتر ، سهولت در اخذ مجوزهای لازم ، اسقبال گسترده از بخش آشپزی جشنواره  و تبلیغات موثرتر را از مهمترین دلایل خود برای مشارکت با سایر انجمن های متقاضی عنوان کرد و افزود چنانچه تصمیم به همکاری با سمن های داوطلب نهایی شود بایستی در زمینه هایی همچون شیوه هزینه کرد عواید ، تعیین نفرات معین جهت مشارکت در بخش اجرایی ، جذب حامیان مالی و عقد قرارداد رسمی با انجمن های داوطلب نهایت دقت نظر را داشته باشیم که مشکلات جشنواره پیشین تکرار نشود. سپهوند در پایان گزارشی از عواید جشنواره گذشته و نحوه هزینه کرد آن را برای حاضرین بیان نمود.

پگاه دادفرما ، امیرسینا همتی زاده ، الهه گلریز ، ظهیر بهرامی ، لیلا قلندری و حشمت الله صحرایی از جمله نفراتی بودند که در اظهارات خود ، همکاری و مشارکت سایر انجمن های مردم نهاد در چهارمین جشنواره خیریه غذا را موجب بهبود کیفیت این فعالیت دانستند و بر ضرورت دعوت از سمن های فعال شهر خرم آباد تاکید داشتند. دادفرما افزایش عواید جشنواره و مشارکت بالای داوطلبین آشپزی را از مهمترین دلایل خود برای برگزاری فعالیتی مشترک دانست و خاطرنشان ساخت تقویت کارِگروهی و ایجاد تعامل میان تشکل های اجتماعی شهرخرم آباد ، نکته ای است که نباید به آن بی توجه باشیم.

امیرسینا همتی زاده با اشاره به سختی های خاص فعالیت های گروهی و لزوم تمرکز بر مسایل اصلی به جای موضوعات حاشیه ای و بحث برانگیز ، تغییر دید نامناسب مردم نسبت به فعالیت های خیریه را یکی از اهداف اصلی جشنواره برشمرد و تصریح کرد دعوت از سمن های شناخته شده و همکاری اصولی با انجمن ها موجب پیشبرد این فعالیت خداپسندانه می شود. لیلا قلندری نیز در اظهاراتی کوتاه از " تنوع بالای غذاهای جشنواره و استقبال از بخش آشپزی " به عنوان مهمترین دلایل موافقت خود با مشارکت انجمن های متقاضی یاد کرد.

حشمت الله صحرایی با بیان اینکه یکی از مشکلات جشنواره خیریه گذشته ، اختلاف بر سر نحوه مدیریت و مشارکت در تصمیم گیری ها بود تاکید کرد اساسا روال فعالیت ها به این صورت است که نهاد دعوت کننده ، مدیریت فعالیت را به عهده می گیرد و لازم است در این زمینه برخی موارد مهم نظیر نوع مدیریت جشنواره و تقسیم کار را در قرارداد درج نماییم. صحرایی در بخش دیگری از سخنان خود " حسابرسی از انجمن های مشارکت کننده " را اقدامی اشتباه خواند و گفت با توجه به عدم دقت این نوع از حسابرسی ها و ماهیت " خیریه "  این سمن ها ، بهتر است انجمن های داوطلب را برای انتشار هزینه کرد عواید تحت فشار قرار ندهیم .

نشست هفتگی انجمن دانش آموختگان خرم آباد با اظهارات امیرحسین حاتمی و سارا قیطاس زاده در مخالفت با مشارکت سایر انجمن های مردم نهاد شهر خرم آباد در چهارمین جشنواره خیریه پیگیری شد. حاتمی مسئولیت ناپذیری و عدم مشارکت در بخش اجرایی جشنواره را از مهمترین ضعف های چهار انجمن مشارکت کننده در فعالیت سال گذشته دانست و اضافه کرد اگر بنا بر همکاری و مشارکت باشد بهتر است صرفا با یک انجمن که می تواند در حوزه جذب حامیان مالی و آشپزی موثرتر عمل کند وارد همکاری شویم. تقسیم دقیق وظایف ، محول کردن بخشی از مسئولیت های اجرایی جشنواره به سمن های متقاضی و توجه به مواردی همانند کنترل قیمت ها از دیگر نکاتی بود که حاتمی از آن سخن گفت.

سارا قیطاس زاده نیز با انتقاد شدید از نحوه همکاری چهار انجمن مشارکت کننده در فعالیت سال گذشته ، همکاری و تقسیم کار را زمانی مناسب ارزیابی کرد که همه جانبه و دقیق باشد. وی با اشاره به اینکه در جشنواره سوم ، عمده کارها بر عهده اعضای انجمن دانش آموختگان بود و از سایرین فعالیت خاصی ندیدیم خاطرنشان کرد همکاری صرفا به معنای جذب اسپانسر و مشارکت در آشپزی نیست بلکه بایستی در تمامی مراحل جشنواره ، مشارکت فعالانه دیده شود.

بخش پایانی نشست دویست و ششم انجمن دانش آموختگان خرم آباد به صحبت های ساناز بیرانوند ، محمد حیدری سرناوه ، پگاه دادفرما ، حشمت الله صحرایی و محمد شمس بیرانوند اختصاص داده شد که از مهمترین نکات گفته شده می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • نظرخواهی از اعضای فعال گروه اجرایی جهت تعیین تاریخ دقیق جشنواره
  • همکاری با آموزشگاه های آشپزی شناخته شده سطح شهر
  •  حضور نمایندگان انجمن های مشارکت کننده در زمان تقسیم عواید
  • اطلاع رسانی دقیق از نحوه هزینه کرد عواید جشنواره
  •  دعوت از خیرین و چهره های شناخته شده شهر
  •  درج بنر اطلاع رسانی نحوه هزینه کرد عواید جشنواره های گذشته

این جلسه با جمع بندی انوشیروان سپهوند به کار خود خاتمه داد.

تهیه و تنظیم گزارش : محمدرضا پورسالار

گزارش جلسه دویست و هشتم انجمن دانش آموختگان خرم آباد...
ما را در سایت گزارش جلسه دویست و هشتم انجمن دانش آموختگان خرم آباد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : daneshamoukhtegan بازدید : 118 تاريخ : پنجشنبه 8 تير 1396 ساعت: 17:22