گزارش جلسه دویست و پنجم انجمن دانش آموختگان خرم آباد

ساخت وبلاگ

گزارش جلسه دویست و پنجم انجمن دانش آموختگان خرم آباد

زمان : چهارشنبه 17 خردادماه

موضوع : بحث و گفتگو پیرامون " چهارمین جشنواره خیریه غذا "

مدرسه شکوفه های انقلاب ، عصر چهارشنبه هفدهم خرداد میزبان دویست و پنجمین نشست هفتگی انجمن دانش آموختگان خرم آباد بود . مدیریت این جلسه را که به " هم اندیشی پیرامون چهارمین جشنواره خیریه غذا " اختصاص یافته بود را انوشیروان سپهوند بر عهده داشت. سپهوند با بیان اینکه در نشست امروز در مورد کلیات جشنواره خیریه بحث خواهد شد از حاضرین در جلسه درخواست کرد در مورد محورهای اصلی جشنواره نظیر تاریخ برگزاری ، مکان فعالیت و  نحوه همکاری با سمن های متقاضی مشارکت در جشنواره به بحث و گفتگو بپردازند .  دبیر انجمن دانش آموختگان خرم آباد در ادامه، فرهنگ فعالیت خداپسندانه و گسترش همکاری میان انجمن های مردم نهاد را یکی از مهمترین اهداف برپایی این جشنواره برشمرد و گفت همکاری سال گذشته با چهار انجمن پایان کارتن خوابی ، رها نسل خرم ، کانون هموفیلی و آفتاب ، تجارب خوبی را در اختیار ما قرار می دهد و سعی خواهیم نمود در صورت نهایی شده فعالیت و همکاری با سایر انجمن ها ، کاستی های جشنواره گذشته را برطرف کنیم. انوشیروان سپهوند از " عدم ارایه گزارش ریز هزینه کرد عواید توسط برخی سمن های همکار " ، " نداشتن همکاری لازم در حوزه اجرایی " و " اصرار به تصمیمات یک جانبه توسط بعضی انجمن ها " به عنوان مهمترین مشکلات جشنواره پیشین نام برد و تاکید کرد با وجود همه این سختی ها ، حضور پنجاه هزار نفری شهروندان و عواید هفتاد میلیونی نشان داد جشنواره گذشته موفق بوده است.

محمد بهاروند با انتقاد از این دیدگاه که ورود انجمن به فعالیت های خیریه را مغایر با اهداف و رسالت انجمن می داند ، تصریح کرد وقتی ظرفیت انجمن دانش آموختگان از نظر تجربه و نیروی انسانی به اندازه قابلیت تمام سمن های فعالِ خیریه در شهر خرم آباد است چرا نباید به این حوزه ورود کنیم؟! وی در رابطه با تاریخ و مکان احتمالی جشنواره پیشنهاد داد با توجه به تقویم فعالیت های انجمن در سال های گذشته ، برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم چرا که این عمل موجب آگاهی بیشتر شهروندان و تبدیل تاریخ برگزاری جشنواره به یک تاریخ ثابت برای سال های آینده نیز خواهد شد.

حمیدرضا ماهان ، فراخوان دعوت از انجمن های فعال را یکی از راهکارهای موثر در جهت جذب افراد و گروه های متقاضی مشارکت دانست که لازم است پس از قطعی شدن تاریخ جشنواره به آن پرداخته شود. ماهان ،  فعالیت مشترک میان انجمن دانش آموختگان و سایر سمن ها را زمانی " خوب " دانست که از سوی طرف های مقابل ، همراه با "شفافیت مالی در هزینه کرد عواید " باشد تا اعتماد شهروندان به جشنواره خیریه بیشتر گردد. وی در پایان پیشنهاد داد گروه های نیازمندی همچون موسسات نگهداری از کودکان بی سرپرست توسط انجمن شناسایی و در لیست هزینه کرد جشنواره قرار داده شوند.

لیلا قلندری سخنان خود را با لزوم برگزاری فعالیت مشترک آغاز کرد و گفت در بخش مربوط به آشپزی جشنواره ، فعالیت و تلاش سایر انجمن ها تاثیر بالایی در کیفیت جشنواره خواهد داشت. وی با بیان اینکه انجمن دانش آموختگان به واسطه تجارب چندساله خود ، بهتر می تواند مدیریت جشنواره غذا را بر عهده بگیرد خاطرنشان کرد لازم است طوری برنامه ریزی و تصمیم گیری کنیم که سهمی از عواید جشنواره تحت نظارت و با نظر انجمن برای اقدامات تاثیرگذاری مانند " سرمایه گذاری در جهت توانمندسازی نیازمندان " هزینه شود.عضو شورای مرکزی و رئییس هیات مدیره انجمن دانش آموختگان ، شهریورماه را زمان مناسب برای فعالیت خیریه ارزیابی کرد و افزود در فرصت باقی مانده بایستی به دنبال روش های تبلیغات اثربخش و جذب حامیان مالی برای این فعالیت باشیم.

نشست هفتگی انجمن دانش آموختگان خرم آباد با اظهارات عاطفه گلریز در مورد " توجه به تقویم کشور جهت عدم تداخل زمان برگزاری جشنواره با مناسبت های سوگواری " و نیز " ثبت قرارداد رسمی با انجمن های همکار در فعالیت خیریه " پیگیری شد. پس از عاطفه گلریز نوبت به سارا قیطاس زاده رسید تا در مورد اهمیت بالای جذب اسپانسر در این فعالیت به اظهارنظر بپردازد. قیطاس زاده مهمترین بخش در برگزاری با کیفیت جشنواره را جذب حامیان مالی دانست و گفت اسپانسر صرفا به معنای " پول " نیست و می تواند در زمینه تامین تجهیزات نیز به ما کمک نماید. وی با اشاره به توانایی ها و تجربه موفق انجمن در جشنواره های پیشین ، اجرای فعالیت بدون همکاری سایر سمن ها را مناسب تر خواند و اضافه کرد بهتر است از هم اکنون به فکر فراخوان شعار و طرح پوستر باشیم.

حشمت الله صحرایی در اظهارات خود بر لزوم پایش دقیق اطلاعات و آمار و ارقام جشنواره های گذشته و بررسی تقویم برای تعیین تاریخ مناسب جشنواره تاکید کرد و گفت برگزاری جشنواره در ماه میانی یا پایانی تابستان تفاوت چندانی ندارد و حتی می توان گرمای هوا را به عنوان عاملی در جهت جذب شهروندان به محل جشنواره در نظر گرفت. " داشتن برنامه های جایگزین برای مشکلات احتمالی جشنواره " و  "خودداری از قبول مشارکت سمن هایی که شفافیت مالی ندارند" از مهمترین مواردی بود که حشمت الله صحرایی از آن سخن گفت.

ساناز بیرانوند ، وفاداری به تقویم جشنواره خیریه و مکان برگزاری آن را موجب اطلاع رسانی و آگاهی بیشتر شهروندان دانست و گفت وقتی یک محدوده زمانی و مکانی مشخص برای فعالیت تعیین می شود جذب مردم به سمت این فعالیت خیریه با سهولت بیشتری صورت می پذیرد .بیرانوند در ادامه خواستار تدوین برنامه ای دقیق جهت تمرکز بر مواردی نظیر تغییر دکور ، طرح اسپیس فریم و سیستم برق کشی مکان جشنواره شد و خاطرنشان کرد با تعامل و ارتباطات مناسب می توانیم از ظرفیت سازمان های دولتی و غیردولتی نیز برای برطرف نمودن برخی  مشکلات جشنواره کمک بگیریم.

نشست دویست و پنجم انجمن دانش آموختگان خرم آباد با صحبت های پایانی اعضای حاضر ادامه یافت که از مهترین موارد بیان شده می توان به " لزوم بررسی دقیق سمن های متقاضی همکاری در جشنواره و انتخاب بهترین سمن ها " ، " نظارت بر قیمت گذاری خوراکی ها وغذاهای طبخ شده " و " لزوم آموزش و توجیه آشپزهای همکار در جشنواره خیریه " اشاره کرد. این جلسه با جمع بدی انوشیروان سپهوند خاتمه یافت.

تهیه و تنظیم گزارش : محمدرضا پورسالار

+ نوشته شده در  پنجشنبه هجدهم خرداد ۱۳۹۶ساعت 2:20  توسط محمدرضا پورسالار  | 
گزارش جلسه دویست و هشتم انجمن دانش آموختگان خرم آباد...
ما را در سایت گزارش جلسه دویست و هشتم انجمن دانش آموختگان خرم آباد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : daneshamoukhtegan بازدید : 122 تاريخ : پنجشنبه 8 تير 1396 ساعت: 17:22