گزارش جلسه دویست و دوم انجمن دانش آموختگان خرم آباد

ساخت وبلاگ

گزارش جلسه دویست و دوم انجمن دانش آموختگان خرم آباد

زمان : چهارشنبه 13 اردیبهشت ماه

موضوع : بحث و گفتگو پیرامون " معیارهای لازم برای انتخاب نمایندگان شایسته در شورای شهر"

در ادامه سلسله نشست های تخصصی انجمن دانش آموختگان خرم آباد پیرامون موضوع " انتخابات شورای شهر و ملاک های کاندیداهای شایسته " ، عصر چهارشنبه سیزدهم اردیبهشت ماه دویست و دومین جلسه هفتگی انجمن دانش برگزار شد. در این نشست که مدیریت آن را انوشیروان سپهوند بر عهده داشت پنج تن از کاندیداهای شورای شهر خرم آباد (علی جزایری ، زهرا نظری ، رضا بزن بیرانوند ، هوشنگ نصیری و اسفندیار مرادی پور) حضور یافتند و به بیان برنامه ها و راهکارهای خود در حوزه مدیریت شهری پرداختند.

علی جزایری دغدغه مندی و داشتن تعلق خاطر به شهر و دیار را مهمترین علت ورود خود به عرصه انتخابات دانست و با بیان اینکه نگاه ریشه ای به مشکلات و پیگیری دلایل به وجود آمدن این مشکلات از مهمترین برنامه های من است تاکید نمود آمده ام تا در مقابل وجدان خود ، آسوده خاطر باشم. وی در ادامه شورای شهر را مجمعی مشورتی ارزیابی کرد که اعضای آن بایستی قبل از هرچیز مهارت ادراکی داشته باشند و از این دیدگاه که شورای شهر را جایگاهی صرفا مخصوص" افراد فنی " می داند انتقاد کرد و گفت جایگاه شورا ، جایگاه یک مدیر دانش است.

جزایری از کمیسیون فرهنگی اجتماعی به عنوان کمیسیون مورد نظر خود در صورت ورود به شورا نام برد و اظهار داشت درکمیسیون فرهنگی ، بستر برای فکر کردن فراهم است و می توانیم مطالبات مردم را در این کمیسیون جهت ببخشیم. کاندیدای پنجمین دوره شورای شهر خرم آباد با ابراز نارضایتی از عملکرد شهردار فعلی خرم آباد، تصریح کرد زمانی که می خواهیم عملکرد فردی را مورد ارزیابی قرار دهیم در گام اول نیاز است دغدغه های او را بسنجیم و ببینیم چه مسایلی برای او در اولویت قرار دارند و بدین طریق میتوانیم یک ارزیابی از عملکرد او داشته باشیم. وی در پاسخ به سوالی در مورد پیوستن به ائتلاف های انتخاباتی اظهار داشت آنجایی که ائتلاف ها با منافع مردم تضادی نداشته باشند مشکلی با پیوستن به ائتلاف ندارم. استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت های شهر ، ساماندهی و بکارگیری مطلوب نیروهای مازاد شهرداری و لزوم ارتباط پیوسته با سازمان های مردم نهاد از دیگر مواردی بود که علی جزایری از آن سخن گفت.

پس از علی جزایری نوبت به زهرا نظری رسید تا به بیان اقدامات و برنامه های خود بپردازد. نظری صحبت های خود را با موضوع " آموزش " شروع کرد و با بیان اینکه اولین تلنگر برای ثبت نام در انتخابات شورا پس از حادثه سیلاب خرم آباد و غرق شدن دختران دانشجو به او زده شده است ، یکی از وظایف شورا و اساس تغییر را " آموزش" برشمرد و خواستار استفاده بیشتر از تجربیات قشر دانشگاهی در برطرف کردن مشکلات جامعه شد . وی " نظارت " را یکی دیگر از وظایف شورای شهر دانست و با تاکید بر لزوم افزایش بعد نظارتی شورا در امور شهر ، اظهار داشت بایستی به سمتی برویم که شورای شهر به شورای شهرداری تبدیل نگردد.

نظری در ادامه گریزی به مشکلات و معضلات شهر زد و از عدم نگاه تخصصی به موضوع شوراها ، نادیده گرفتن مقوله " سلامت " ، کمبود مجموعه های تفریحی برای بانوان ، نیروی انسانی مازاد و ناکارآمد ، عدم توجه جدی به مسئله ورزش ، آلودگی محیط زیست و آسیب های اجتماعی بانوان به عنوان مهمترین معضلات خرم آباد یاد کرد. زهرا نظری در بخش دیگری از سخنان خود تعهد ، صداقت و اعتقاد به کار تیمی را شاخصه های اصلی یک عضو شورای شهر توصیف و با انتقاد از برخی بداخلاقی ها نظیر " خرید رای " در انتخابات ، خاطرنشان کرد باید همه ما تلاش کنیم افراد پاکدست و متخصص به این عرصه ورود کنند.

نشست هفتگی انجمن دانش آموختگان خرم آباد با اظهارات سومین کاندیدای حاضر در جلسه ادامه یافت. رضا بزن بیرانوند ، " انگیزه درونی" را دلیل اصلی ورود به انتخابات شورای شهر دانست و گفت با توجه به نوع نگاه متفاوتی که نسبت به مسایل و موضوعات شهری دارم ، تصمیم گرفتم به این رقابت انتخاباتی ورود کنم. وی در پاسخ به برخی انتقادها که رشته تحصیلی او را غیرمرتبط با حوزه فعالیتی شورا می دانند اظهار داشت بنده تحصیلات خود را در دو رشته زبان انگلیسی و جامعه شناسی دنبال کرده ام ودر نظر دارم واحد امور بین الملل شهرداری که سالیان زیادی است مورد غفلت قرار گرفته را احیا و از تجربیات سایر کشورها برای بهبود وضعیت شهر خرم آباد استفاده کنم. بزن بیرانوند در ادامه با بیان اینکه تنها کسی هستم که در غرب ایران مجوز دفتر مشاوره شغلی و کاریابی بین المللی را دارم ، یکی از فعالیت های خود در سال های گذشته را هماهنگی ، جذب و اعزام نیروی کار علاقه مند به خارج از کشور برشمرد.

کاندیدای پنجمین دوره شورای شهر خرم آباد از کمیسیون فرهنگی اجتماعی به عنوان کمیسیون مورد نظر خود در صورت جلب اعتماد شهروندان یاد کرد و افزود با حضور در این کمیسیون به دنبال کارهای انجام نشده خواهم بود . رضا بزن بیرانوند با انتقاد از تمرکز امکانات در بخش های مرکزی شهر و نادیده گرفتن سایر مناطق ، تصریح کرد یکی از اقدامات بنده محله محوری خواهد بود و سعی می کنیم کارگروه های محله ای را تقویت و ارتباطاتی را میان خرم آبادی های خارج از کشور و این کارگروه ها برقرار کنیم. وی در پاسخ به سوالی در مورد عمکرد شورای شهر فعلی ، گفت وظایف شورای شهر مشخص است و بایستی به دنبال این موضوع باشیم که چرا اعضای شورا به وظایفشان عمل نمی کنند.آموزش زبان انگلیسی به سه هزار نفر از اهالی خرم آباد با هدف تشویق به مشارکت در انتخابات ، برخورد با نگرش قومی و طایفه ای در موضوعات شهری و انتخابات ، اهمیت بالای مشارکت بانوان در شورایاری های محلات و لزوم تغییر نگاه مردم به جایگاه شورای شهر و انتخاب نفرات کارآمد از دیگر مواردی بود که بزن بیرانوند به آن اشاره داشت.

هوشنگ نصیری چهارمین کاندیدایی بود که از فرصت حضور در نشست هفتگی انجمن دانش آموختگان خرم آباد برای بیان نقطه نظرات خود استفاده کرد. نصیری با اشاره به تجربه سی و  دو ساله در شهرداری های استان لرستان ، مدیریت فعلی شهرداری را " خموده " توصیف کرد و گفت شهرداری خرم آباد دچار روزمرگی شده است و مشکلات و معضلات مناطق مختلف شهر را به خوبی تشخیص نمی دهد.وی در تبیین برنامه ها و اهداف خود به پرهیز از اختلافات و انشقاقات در مجموعه شورای شهر ، انتخاب فردی مقتدر ، مدیر و متخصص به عنوان شهردار ، پرهیز از هرگونه نگاه صنفی و طایفه ای در تصمیم گیری ها ، تکمیل کانال های جمع آوری آب های سطحی ، تلاش در جهت بهداشت و سلامت عمومی ، جلوگیری از توسعه حاشیه نشینی ، کمک به بهبود وضعیت زیرساخت های فرهنگی و نظارت بر عملکرد شهرداری اشاره کرد و افزود در حوزه مسایل مالی لازم است حسابرسانی خارج از شهرداری و شورای شهر عملیات کنترل و بررسی فرآیندهای مالی این مجموعه را بر عهده گیرند.

نصیری در پاسخ به سوالی پیرامون ارتباط با سازمان های مردم نهاد و نحوه تعامل با این تشکل ها ، سوال پرسیدن و به چالش کشیدن اعضای شورای شهر و مسئولین شهرداری را وظیفه ذاتی انجمن های مردم نهاد دانست و ادامه داد با بهره گرفتن از نظرات متخصص و دانشجویان دانشگاه ها و مشارکت دادن آنان در فرآیند تصمیم گیری می توان کارها را به گونه ای بهتر به انجام رساند.وی با انتقاد از نیروهای مازاد شهرداری که موجب سستی و ناکارآمدی شهرداری شده اند تاکید کرد آنچه امروز شهرداری خرم آباد نیاز دارد نیروی خدماتی است نه نیروی دفتری و اداری. این نامزد پنجمین دوره شورای شهر در پایان سخنان خود گریزی به وضعیت نامناسب درآمدهای شهری زد و گفت باید سرانه درآمدی شهر را بالا ببریم که در این راه می توان از اقداماتی همچون تعامل سازنده با استاندار استفاده نمود.

بخش پایانی جلسه هفتگی انجمن دانش آموختگان به توضیحات اسفندیار مرادی پور اختصاص یافت. مرادی پور ، دغدغه خود را " کار برای مردم " بیان نمود و با اشاره به تجربه خود از حضور چندماهه در شورای شهر ، افرادی را مناسب شورا قلمداد کرد که پاسخگو در قبال رای و اعتماد مردم ، با تجربه  و توانمند باشند و بتوانند خود را وقف مردمی کنند که به آنان اعتماد کرده اند. وی با بیان اینکه کل حقوق دریافتی یک عضو شورا در طول چهارسال فعالیت ا یکصد و چهار میلیون تومان است ، هزینه های سنگین تبلیغاتی برخی کاندیداهای شورای شهر  را غیراخلاقی و نادرست توصیف کرد و گفت صرف هزینه های بالا یرای انتخابات یا به دلیل ناآگاهی است و یا به سبب خیانت .

عضو فعلی شورای شهر خرم آباد ، تعامل با سازمان های مردم نهاد را مفید دانست و یادآور شد عقیده دارم شورای شهر باید ارتباطات گسترده ای با سمن ها داشته باشد. اسفندیار مرادی پور ایده پرداز بودن شهردار را عامل مهمی در موفقیت و بهبود مدیریت شهری ارزیابی کرد و گفت شهرداری موفق است که علاوه بر ایده پردازی ، در عزل و نصب هایش نیز دقت و توجه کافی را داشته باشد. مرادی پور در پایان در پاسخ به سوالی در مورد پیوستن به ائتلاف های انتخاباتی خاطرنشان کرد به کارِ گروهی و جمعی اعتقاد دارم و اگر در لیست یک انجمن مردم نهاد قرار گرفتم نهایت تلاش خود را به کار خواهم گرفت تا به میثاق نامه متعهد بوده و در برابر اقداماتم پاسخگو باشم.

این جلسه سه ساعته با تشکر انوشیروان سپهوند از اعضای حاضر پایان یافت.

تهیه و تنظیم گزارش : محمدرضا پورسالار

گزارش جلسه دویست و هشتم انجمن دانش آموختگان خرم آباد...
ما را در سایت گزارش جلسه دویست و هشتم انجمن دانش آموختگان خرم آباد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : daneshamoukhtegan بازدید : 119 تاريخ : پنجشنبه 8 تير 1396 ساعت: 17:22